Hidden World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hidden World

Forum RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Detentie din prima zi>.<

In jos 
+3
Maya
Andrew.
Kassandra
7 participanți
AutorMesaj
Kassandra

Kassandra

Data de înscriere : 04/03/2010

Detentie din prima zi>.< Empty
MesajSubiect: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 10:30 am

Eram in sala de detentie asezata in prima banca de langa geam avand castile de la Ipod in urechi. Priveam pe fereastra ignorandu-l pe profesorul ce era la catedra.
Sus In jos
Andrew.

Andrew.

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 11:48 am

Nu aveam un loc unde sa stau,unde sa meditez .Ma plimbam intamplator pe holurile scolii cand am vazut sala de detentie.Am intrat incet,asezandu`ma la o masa.
Sus In jos
Kassandra

Kassandra

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 11:53 am

Priveam plictisita pe geam cand am auzit usa deschizandu-se. Era un baiat. L-am analizat cateva clipe dupa care mi-am indreptat din nou privirea spre fereastra
Sus In jos
Maya

Maya

Data de înscriere : 03/03/2010

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 12:46 pm

AM trantit usa de perete intrand in sala nervoasa la culme...,,la naiba cu detentia si cine a inventato"
Sus In jos
Demi

Demi

Localizare : in fata ta

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 12:52 pm

Intru si eu in clasa . Am fost pedepsita deoarece am calcat pe iarba .
Sus In jos
http://allgirls.forumgratuit.ro
Maya

Maya

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 12:55 pm

M-am apropiat de pervaz scotandumi ipodul si ascultand muzica...mam asezat pe pervaz uitandu-ma prin jur iam opservat pe restul si am schitat un zambet.
-Hey..
Sus In jos
Sami

Sami

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 1:03 pm

Trebuia sa ajung la sala de detentie asa ca am inceput sa zbor prin jurul academiei pana am gasit-o. Am vazut ca erau cateva geamuri deschise si ca pe unul dintre peraze statea cineva asa ca mi-am ales alt pervaz pe care sa ma asez. Am intrat in sala si m-am pus cu fundul pe pervaz.
-Salut!i-am salutat pe cei din incapare.
Sus In jos
Maya

Maya

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 1:05 pm

L-am vazut pe tipul care intrase pe geam si am zambit usor....,,si eu vreauuuu"mam gandit.
-Hey...nui cotect si eu vreau sa zbor.am spus ultima parte mai incet.
Sus In jos
Sami

Sami

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 1:09 pm

-Sari in spatele meu si te plimb!am zambit uitandu-ma la fata care statea pe pervaz la fel ca mine.
Sus In jos
Jennifer

Jennifer

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeJoi Mar 04, 2010 1:58 pm

Intră în sala de detenţie , cam nervoasă , ignorîndu-l pe profesor care strsa elevi ca de obicei , se aşeză într-o bancă , începînd să măzgălească pe bancă .
Sus In jos
Maya

Maya

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 5:54 am

M-am uitat la el ganditoare zambind usor...,,ar fii o ideee"mam gandit uitandu-ma prin jur.
-Mda..ar fi o idee..am spus cu voce tare.
Sus In jos
Yu Phoenix
Admin
Yu Phoenix

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 5:58 am

Trebuia sa merg in sala de detentie deoarece comentasem la profesoara de matematica. Am zburat intrand pe geam apoi m-am asezat pe un scaun. Mai erau cativa tipi printre care si Jennifer si Sami, ei erau singurii pe care ii cunosteam. Am murumurat un "Neata" apoi am inceput sa mestec guma utiandu-ma pe pereti.
Sus In jos
https://hidden-world.forum.st
Sami

Sami

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 8:15 am

-Mergem acum?am intrebat-o pe fata apoi am vazut cu Yu a intrat pe geam.
I-am raspuns la salut lui YU si mi-am intors privirea catre fata.
Sus In jos
Maya

Maya

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 8:16 am

-Cum vrei.am spus apropiinduma de el...si apropo mersi..am zambit usor asteptand raspunsul lui.
Sus In jos
Sami

Sami

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 8:20 am

Am vazut ca se apropie de mine si dupa ce a spus ca este de acord cu propunerea mea m-am uitat la prof care a iesit din clasa.
-Hai!am zambit iesind pe geam afara si intorcandu-ma cu spatele ca sa sara.
Sus In jos
Maya

Maya

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 8:21 am

Am sarit in spatele lui tinandu-ma de el...,,daca ma scapi am sa te bantui"mam gandit zambind usor.
Sus In jos
Sami

Sami

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 8:25 am

Sigur!Sigur!Si marmota... am gandit si am inceput sa zbor.
Am luat-o usor: am inceput sa fac o tura in jurul academiei la viteza mica.
Sus In jos
Yu Phoenix
Admin
Yu Phoenix

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 8:32 am

Am pus capul pe banca, imi era somn si ignoram tot ce se intampla in jurul meu. Nu aveam chef de nimic.
Sus In jos
https://hidden-world.forum.st
Jennifer

Jennifer

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 10:10 am

Căscă , întinzându-se adormită , apoi se ridică din bancă privindu-l pe profesor care o întreba ce are de gând .
-Să plec . murmură apropiindu-se de uşă .
Sus In jos
Maya

Maya

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 1:23 pm

M-am tinut de el uitandu-ma prin jur...aha da continuarea nu o mai stii?si apropo ii bestial sa zborimam gandit
Sus In jos
Sami

Sami

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 1:56 pm

ba o stiu dar niciodata nu spun tot ca se subintelege am gandit apoi am inceput sa zbor putin mai repede.
Sus In jos
Maya

Maya

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 1:59 pm

,,aha...frumos"mam gandit uitandu-ma prin prejur si tinandu-ma de el sa nu cad...,,este super"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Detentie din prima zi>.<   Detentie din prima zi>.< I_icon_minitime

Sus In jos

Detentie din prima zi>.<
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hidden World :: School :: Sala de detentie-
Mergi direct la: