Hidden World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hidden World

Forum RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Stiu ca nu te intereseaza >.> Sincer, nici nu trebuie.

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Yu Phoenix
Admin
Yu Phoenix

Data de înscriere : 03/03/2010

Stiu ca nu te intereseaza >.> Sincer, nici nu trebuie. Empty
MesajSubiect: Stiu ca nu te intereseaza >.> Sincer, nici nu trebuie.   Stiu ca nu te intereseaza >.> Sincer, nici nu trebuie. I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 5:37 am

Mdah. Ar trebui sa ma descriu, no? Mda, asa zic si eu. Pai ma numesc Denisa(din cate imi aduc aminte) dar as vrea sa imi spuneti Pebbles sau Pebb, am 15 ani si inca mai cresc bai (voi face 16 pe 1 iulie:> ). Aaa da si sunt din Mangalia, cred ca stii cam pe unde e, nu? Imi bag picioarele din orice, oriunde si oricand cu cea mai mare placere. Replicile acide si ironice dar totusi funny sunt la ordinea zilei, nu sunt dusa la biserica (si probabil veti spune: "Zi-mi ceva ce nu stiam"). Imi place rock-ul, imi place sa cant la chitara, sa desenez si sa scriu (proza scurta). ; imi doresc sa invat sa cant la tobe si sa invat bine de tot limba germana (nu intreba de ce, nici eu nu stiu). Aaa si fac teatru de vreo 3 ani. As putea spune ca sunt o persoana destul de complicata. Nu ma inteleg bine cu multi oameni, nu imi place sa comunic prea mult, sunt timida, nu pot lua decizii. Sunt sincera, pot fi naiva, am tendinta de a ma contrazice. Nu ma distreaza lucrurile care, pe unii oameni poate ca ii distreaza. Ma tem de multimi, de clovni, de paianjeni, they freak me out X_X. Imi place sa stau in casa-mai bine as sta in pat si as citi o carte decat sa ies in oras seara. Nu imi place cand sunt lasata balta, nu imi plac copiii rasfatati. Locuiesc cu mama mea, ai mei au divortat cand aveam 1-2 ani (parca). Mi-am pierdut cea mai buna prietena pe 7 Octombrie 2009, nu imi place cand oamenii pretind ca ma cunosc, nici eu nu ma cunosc bine- as putea spune chiar deloc, d-apoi ei?! Oamenii au tendinta de a ma uri dar sincer, a ajuns sa ma doara undeva de ce spun ei ;]. Nu imi place cand unii ma judeca aiurea. Imi place sa ii ajut pe cei la care tin (desi sunt putini), nu ma uit la TV, decat foarte rar. Urasc "xerox-urile". Ador sa imi petrec timpul liber singura...Sunt pesimista, sunt sarcastica, sunt enervanta, sunt screlozata, sunt ciudata, dar cel mai important: SUNT EU!
Trupe preferate: Rouge Morgue :>, Cinema Bizarre (il iubesc pe YU..bine, si pe diva de Strif...si pe Romeo...hai, pe toti...dar cel mai mult pe Yu! <3 ), 30 Seconds To Mars(il ador pe Jared Leto xD), Skillet, Evanescence, Foo Fighters, Sonata Arctica, H.I.M.,Thousand Foot Krutch, Jimi Hendrix, Green Day, Nickleback, Metallica, Sting, Three Days Grace, 12 Stones, Black Veil Brides, Apocalyptica, Nirvana, Led Zeppelin, Pink Floyd, Silverstein, Shinedown, SOAD, The Rasmus, Kamelot, Sentenced, Vita de Vie, 3 Doors Down si multe alte trupe...apropo, iubesc rockul finlandez.
Actori preferati: Johnny Depp, Jared Leto ,Wentworth Miller, Adam Sandler.
Filme preferate: Dragonball, Nosferatu, Piratii din Caraibe, Lord of the Rings, Requiem for a dream, Mr. Nobody, Prison Break, The Ring, The Grudge, Die Hard, Supernatural, Heroes, Hero, Ghost Whisperer, Awake, Un tatic grozav, Howl's Moving Castle, The Exorcist, The exorcism of Emily Rose, Black Water, War of Worlds, New Moon, Twilight, HP, etc.
Anime-uri/Manga: Final Fantasy:Advent Children, Nana si sa spunem ca si Bleach.
Hobby-uri: Chitara, teatru, scrisul si desenatul.
Carti preferate:
-Invitatia la vals (de Mihail Drumes)
-Dragonball
-NANA
-Angel Sanctuary
-Cronicile Vampirilor by Anne Rice
-Twilight saga by Stephanie Meyer
-Maitreyi by Mircea Eliade
-Morometii (Marin Preda)
-Romanul unui adolescent miop( Eliade)
si multe alte carti, imi place sa citesc!
Idoli: Cei de la Cinema Bizarre (inclusiv Luminor), Kurt Cobain, Jimi Hendrix si Johnny Depp. \m/

Daca vrei sa stii mai multe despre mine poti incepe prin a ma intreba...e mai simplu xD
Sus In jos
https://hidden-world.forum.st
Jennifer

Jennifer

MesajSubiect: Re: Stiu ca nu te intereseaza >.> Sincer, nici nu trebuie.   Stiu ca nu te intereseaza >.> Sincer, nici nu trebuie. I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 10:07 am

Wow Yub' ce descriere uriaşă chircă a dat dracu' peste tine :]] de te-ai apucat să scri atât .
Păi chiar urăsc să zic ''Welcome'' la cei veniţi înaintea mea , dar ţie tot îţi zic .
Welcome :3 !
Sus In jos
Yu Phoenix
Admin
Yu Phoenix

MesajSubiect: Re: Stiu ca nu te intereseaza >.> Sincer, nici nu trebuie.   Stiu ca nu te intereseaza >.> Sincer, nici nu trebuie. I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 10:12 am

Vaaai iub dar ai avut tu rabdare sa stai si sa citesti asemenea tampenie?! E de apreciat, sa stii! :]]
Anyway, mersi pentru welcome bai >;D<
Sus In jos
https://hidden-world.forum.st
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Stiu ca nu te intereseaza >.> Sincer, nici nu trebuie.   Stiu ca nu te intereseaza >.> Sincer, nici nu trebuie. I_icon_minitime

Sus In jos

Stiu ca nu te intereseaza >.> Sincer, nici nu trebuie.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hidden World :: Forum :: Welcome-
Mergi direct la: