Hidden World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hidden World

Forum RPG

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Ora de fizica.....

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Maya

Maya

Data de înscriere : 03/03/2010

Ora de fizica..... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Ora de fizica.....   Ora de fizica..... - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 1:57 pm

,,mda..."mam gandit zambind usor uitandu-ma pe geam....,,,frumoasa confruntare"mam gandit.
Sus In jos
Yu Phoenix
Admin
Yu Phoenix

MesajSubiect: Re: Ora de fizica.....   Ora de fizica..... - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 1:59 pm

"-Te-as ruga totusi sa nu-mi mai intri in minte cand visez. Nu o sa fie prea placut" imi spuse in gand baiatul apoi am ras slab si i-am raspuns: Zau? Si cum adica "nu o sa fie prea placut"?

Ultima editare efectuata de catre Yu Phoenix in Sam Mar 06, 2010 4:43 am, editata de 1 ori
Sus In jos
https://hidden-world.forum.st
Maya

Maya

MesajSubiect: Re: Ora de fizica.....   Ora de fizica..... - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Mar 05, 2010 2:04 pm

M-am ridicat de pe pervaz mutandu-ma pe perete si lasandumi capul pe spate inchizand ochii auzind ce se spunea pe acolo.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ora de fizica.....   Ora de fizica..... - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Ora de fizica.....
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hidden World :: School :: Ore-
Mergi direct la: